26 Ιουλίου 2013

Φεστιβάλ 'Νύχτες Φθιώτιδος' (updated)

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


Εισιτήρια για ανέργουςΜε πρωτοβουλία του Δήμου Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου αποφασίστηκε στο ΤΑΜΕΙΟ (την ημέρα της συναυλίας) δύο άτομα, ο ένας εκ των οποίων είναι άνεργος, να πληρώσουν μόνο ένα εισιτήριο, με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας!

Αυτό ισχύει για τα εισιτήρια Ταμείου την κάθε ημέρα του φεστιβάλ και δίνει τη δυνατότητα σε δύο άτομα να μπορούν να παρακολουθήσουν τη συναυλία ΜΟΝΟ με 15 ευρώ.

Παρασκευή 26, Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Ιουλίου....

Τρεις μαγικές νύχτες με αγαπημένους καλλιτέχνες δίπλα στη θάλασσα !!!

Οι πιο αγαπημένοι Έλληνες καλλιτέχνες ενώνουν τη φωνή τους και μας καλούν στο σημείο που μέλλει να γίνει ο τόπος για τα καλοκαιρινά μας όνειρα, χάρη στο Φεστιβάλ Νύχτες Φθιώτιδος, που θα διεξαχθεί στην Παραλία Μώλου, στις 27-29 Ιουλίου 2013.

Στον τόπο που σηματοδοτεί το πέρασμα από τη Νότια στη Βόρεια Ελλάδα και αντίστροφα, φέτος το καλοκαίρι το συναίσθημα πολλαπλασιάζεται, ο αέρας κατεβαίνει από το βουνό για να συναντήσει την αλμύρα της θάλασσας, η ενέργεια της γης με τους Αρχαίους Μύθους μας συγκλονίζει και η μουσική μας ενώνει, σε ένα τριήμερο festival, για τρεις μαγικές νύχτες...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013
Ελένη Βιτάλη
Maraveyas Ilegal
Ματούλα Ζαμάνη
Απόστολος Βαλαρούτσος
Belleville

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013
Σωκράτης Μάλαμας
Λεωνίδας Μπαλάφας
Δημήτρης Καρράς
Αντίπερα Όχθη
Μουσικές Στιχογριφίες

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013
Γιάννης Χαρούλης
Παύλος Παυλίδης
Απόστολος Ρίζος
Θεολόγος Κάππος

Οι καλλιτέχνες

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013
Ελένη Βιτάλη

Από τις σημαντικότερες[.....]

γυναικείες φωνές της τελευταίας 20ετίας, κρίκος στην αλυσίδα της μουσικής οικογένειας των Λαβιδαίων, γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε ταξιδεύοντας από παιδί, σε όλη την επικράτεια... Φωνή με μεγάλη έκταση, με μια ιδιόμορφη συνύφανση «βελούδου και μεταξιού την ώρα που σκίζεται» στη χροιά της, «παίζει» με το λαϊκό και το έντεχνο ανατρεπτικά, δείχνοντας σε κάθε νότα της πω η ανθρώπινη «φωνή» είναι διγενής από τη φύση της: αγρίμι και κατοικίδιο. Λύκος και πρόβατο.


Maraveyas Ilegal

Ο Κωστής Μαραβέγιας παρότι ξεκίνησε την καριέρα του από την ελληνική και ιταλική εναλλακτική μουσική σκηνή, παίζοντας σε μικρούς χώρους, σύντομα κατάφερε να δημιουργήσει ένα δικό του μουσικό ρεύμα και ένα ξεχωριστό ιδιαίτερο ύφος, που τον κατατάσσει σε έναν από τους εμπορικότερους και πιο αγαπητούς δημιουργούς της γενιάς του.

Ματούλα Ζαμάνη

Μια χαρισματική ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός που περηφανεύεται για την βλάχικη καταγωγή της, πιστεύει σε διαχρονικές αξίες, στην οικογένεια, στη φιλία, στην αγάπη, πιστεύει στο πεπρωμένο, λατρεύει τις άσκοπες βόλτες στο δάσος και τη θάλασσα και...την πρασοτυρόπιττα της μαμάς της!

Απόστολος Βαλαρούτσος

Ο Απόστολος είναι ιδρυτικό μέλος της βολιώτικης ορχήστρας «Εστουδιαντίνα» και στις "Νύχτες Φθιώτιδας" θα μας διηγηθεί τις μουσικές του ιστορίες για τον όμορφο κόσμο που ονειρεύεται, ένα κόσμο γεμάτο εικόνες, ήχους, αισθήσεις, ιδέες, συναισθήματα, μορφές...



Belleville

H σκοτεινή ατμόσφαιρα των cabaret του μεσοπολέμου, η μελαγχολική και νοσταλγική διάθεση, οι λεπτές πινελιές χιούμορ, συνοδεύουν αισθητικά το μουσικό τους ταξίδι. Οι μουσικές τους επιρροές ξεκινούν από την jazz και την blues, το swing του μεσοπολέμου, την μουσική για το θέατρο, προσεγγίζοντας διασκευές αγαπημένων καλλιτεχνών με τον δικό τους μοναδικό τρόπο και ήχο.



Σάββατο 27 Ιουλίου 2013


Σωκράτης Μάλαμας

Κάθε τραγούδι του είναι μία ιστορία και ο Σωκράτης Μάλαμας θα διηγηθεί τις δικές του, παλιές και καινούργιες. Για τις "Νύχτες Φθιώτιδας" ετοιμάζει ένα πρόγραμμα εφ' όλης της ύλης και ανακατεύει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία με αγαπημένες του συνθέσεις άλλων τραγουδοποιών, από παλιά λαϊκά μέχρι ρόκ. Ο Σωκράτης Μάλαμας φωτίζει το ιδανικό σκηνικό για να στηθούν γλέντια "όπως παλιά" και να συναντηθούν οι διαφορετικές γενιές που πλέον συναπαρτίζουν το κοινό του. Μαζί του στο τραγούδι θα είναι οι: Μαρίνα Δακανάλη & Λαμπρινή Καρακώστα.



Λεωνίδας Μπαλάφας

Τραγουδά, γράφει μουσική και στίχους στους δίσκους του, χορεύει, γελάει, λέει ανέκδοτα και «τα σπάει» στα live του. Για αυτό και οι πιτσιρικάδες τραγουδούν με λύσσα τα τραγούδια του στις συναυλίες , γράφουν κάθε μέρα για αυτόν στο facebook, πηγαίνουν ξανά και ξανά στο κλαμπ που τραγουδά και τον περιμένουν να τελειώσει για να πιουν μαζί του τεκίλες σαν να είναι κολλητός τους. Κι η αλήθεια είναι πως μαζί του νιώθεις από την πρώτη στιγμή την οικειότητα που νιώθεις με τον κολλητό σου.

Δημήτρης Καρράς

Ο Δημήτρης μετρά πολύχρονη μουσική διαδρομή - πρώην μέλος των συγκροτημάτων Πάζλ και Βωξ- με τραγούδια όπως το «Τροχόσπιτο», το «Λυπάμαι» και το «Έτσι οι μέρες περνούν", δύο προσωπικούς δίσκους "Ντέμο" και "Αστιβή", περηφανεύεται και για τις δισκογραφικές συνεργασίες του με καλλιτέχνες όπως, ο Πάνος Κατσιμίχας, ο Γιάννης Μαρκόπουλος, η Νατάσσα Μποφίλιου και με πολλούς άλλους.



Αντίπερα Όχθη

Μια δεμένη ροκ μπάντα έρχεται να μας ξεσηκώσει και να μας παρασύρει μαζί της στην "Αντίπερα Όχθη", εκεί όπου ο άνθρωπος είναι ελεύθερος να εκφράσει τους προβληματισμούς, τα όνειρα, τους φόβους και τις επιθυμίες του...



Κυριακή 28 Ιουλίου 2013


Γιάννης Χαρούλης

Φέτος το καλοκαίρι τα τραγούδια γίνονται «Μαγγανείες» του καλού, γιατρικό και μαγικά φίλτρα. Ο Γιάννης Χαρούλης φτιάχνει για μια ακόμα χρονιά ένα πρόγραμμα με τα βασικά υλικά. Με τραγούδια που είναι ριζωμένα στο κέντρο του συναισθήματος και της συλλογικής μνήμης. Τραγούδια που έρχονται από παντού. Τραγούδια που σε πάνε παντού. Από τόπο σε τόπο και από χρόνο σε χρόνο. Πολλές ιστορίες μαζί που αφηγούνται μία καινούρια ιστορία. Τραγούδια από τους προσωπικούς του δίσκους και την συνεργασία του με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και άλλα που διάλεξε ειδικά για το φετινό πρόγραμμα.

Ο Γιάννης Χαρούλης μας προσκαλεί να ακούσουμε και να τραγουδήσουμε όλοι μαζί.

Παύλος Παυλίδης

Ο Παύλος Παυλίδης κουβαλά στις "Νύχτες Φθιώτιδας" τον αέρα της «Ξεσσαλονίκης» και τη «Φωτιά στο Λιμάνι» από τα Ξύλινα Σπαθιά, κουβαλά και το «Λιωμένο Παγωτό» και έρχεται μαζί με το συγκρότημά του, τους B – Movies, να μας διηγηθεί «Ιστορίες που ίσως έχουν συμβεί».

Θεολόγος Κάππος

Ο Θεολόγος Κάππος, νέος Ικαριώτης ερμηνευτής και τραγουδοποιός, «βαδίζει στον αέρα» για «τα μάτια σου μόνο» και καταφέρνει να συνδυάζει τους ευαίσθητους στίχους που γράφει με τον ηλεκτρισμό της κιθάρας του.

Διαβάστε περισσότερα...

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στην περιοχή μας 26/7/2013

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας

Διαβάστε περισσότερα...

19 Ιουλίου 2013

Νέες δραστηριότητες του Ιππικού Ομίλου Καμένων Βούρλων

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Προσοχή

Ο Ιππικός όμιλος Καμένων Βούρλων έχει αναστείλει την λειτουργία του

Το ΔΣ του ομίλου

Μια νέα αθλητική δραστηριότητα στην Ελλάδα που γίνεται από τον Ιππικό Όμιλο Καμένων Βούρλων

Πως γίνεται:
ένα άλογο με αναβάτη στην ακρογιαλιά,  έχει δεμένο με ένα σχοινί έναν σερφερ με την σανίδα του που είναι στην θάλασσα , όταν το άλογο καλπάζει, ο σερφερ γλιστρά στο κύμα ...

Δείτε το σχετικό βίντεο, και δείτε εδώ και την σχετική ομάδα στο facebook
 

Διαβάστε περισσότερα...

Πρόγραμμα εργασιών τετραήμερου επιμορφωτικού συνεδρίου 'Αναζητώντας τις δυναμικές του σύγχρονου σχολείου ΙΙΙ'

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Click εδώ για να διαβάσετε όλο το πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα...

17 Ιουλίου 2013

Τραγουδώντας και Χορεύοντας ταξιδεύουμε στην Ελλάδα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


Διαβάστε περισσότερα...

Beach Tour: Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο ΙSABELLA BEACH BAR του ξενοδοχείου Γαλήνη στα Καμένα Βούρλα το πρώτο από τα τρία φετινά beach tennis τουρνουά του "BEACH TENNIS TOUR 2013" που διοργανώνει ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Λαμίας με το STAR Kεντρικής Ελλάδας.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις προσδοκίες των διοργανωτών με τους αθλητές και τις αθλήτριες να προσφέρουν πλούσιο θέαμα.

Το τουρνουά ολοκληρώθηκε το απόγευμα τηςε Κυριακής με τους τελικούς αγώνες. Τα αποτελέσματα σε όλες τις κατηγορίες είναι τα εξής:

Διπλό ανδρών:
1η θέση: Καραβασίλης Γιώργος - Δημόπουλος Γιάννης
2η θέση: Μαυραγάννης Βασίλης - Αλεξιάς Παύλος

Μονό ανδρών:
1η θέση: Μαυραγάννης Βασίλης
2η θέση: Ευαγγελίου Νάσος

Μεικτά διπλά:
1η θέση: Καραβασίλης Γιώργος-Τσίκα Αλεξάνδρα
2η θέση: Ράπτης Γρηγόρης- Γεωργακοπούλου Άννα

Διπλά γυναικών:
1η θέση: Παπαβασιλείου Ειρηλένα- Γεωργακοπούλου Άννα
2η θέση: Βασιλείου Αυλαία- Γκλάβα Βαλίνα

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό στο starsports.gr
tennis24.gr

Διαβάστε περισσότερα...

16 Ιουλίου 2013

Η λανθάνουσα και ενίοτε υπέρμετρη τοπική αυτοδιοίκηση

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Καιρό έχω να γράψω ‘άποψη’ και όπως έχετε και εσείς διαπιστώσει έχουμε περιοριστεί στο να αναδημοσιεύουμε μόνο τοπικές ειδήσεις, αλλά και ανακοινώσεις τοπικών εκδηλώσεων.
Κάτι οι καταστάσεις, κάτι που δεν βάζετε πλάτη και εσείς να γράψετε πέντε αράδες και να μας τις στείλετε να τις δημοσιεύσουμε … πολύ θέλει το κακό?

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν συμμετέχουμε ή δεν παρατηρούμε στο τι γίνεται και το τι τρέχει, και μιας και σπάνια γράφουμε ευχολόγια και σπανιότερα λέμε μπράβο, λέμε σήμερα να το πάμε λίγο γκρίνια το θέμα.

Παρατηρούμε λοιπόν, κάποιους τοπικούς άρχοντες να έχουν χάσει τον δρόμο τους, και αντί να προσπαθούν με το να κάνουν την πόλη μας καλύτερη για τους κατοίκους και επισκέπτες της, να ασχολούνται με τα παντός επιστητού θέματα ως νέοι δικτατορίσκοι, πέραν των αρμοδιοτήτων τους θα τολμήσω να πω, καθώς και πέραν των όσων ορίζει ο δημοτικός κώδικας σχετικά με τις αρμοδιότητες – υποχρεώσεις που ορίζει ο σχετικός νόμος.

Αγαπητοί μου τοπικοί άρχοντες, περιοριστείτε στα των αρμοδιοτήτων σας θέματα, πχ καθαριότητα, πολιτιστικές εκδηλώσεις, έργα και δεν ξέρω με τι άλλο ασχολείστε και αφήστε στην άκρη το mood ‘αποφασίζω για όλα’, έχω άποψη για όλα (και η δικιά μου είναι σωστή και των άλλων λάθος),

Θέλω να πω … φροντίστε να συνεισφέρεται για το κοινό καλό του τόπου, σύμφωνα με τις αρμοδιότητες σας και να μη χρειάζεται να φτάσουμε στον δήμαρχο για να αλλάξει μια λάμπα που ήταν 3-4 μήνες καμένη και αφήστε τις αποφάσεις για τα ‘χωράφια’ των άλλων σε αυτούς που έχουν και το ‘νόμιμο δικαίωμα’….

Προφανώς όποιος κατάλαβε κατάλαβε, και προφανώς επίσης αρκετοί κουνάνε το κεφάλι τους, όπως και κάποιοι τους τρώει η περιέργεια διαβάζοντας αυτές τις αράδες, αλλά εν κατακλείδι αυτό που σας προτρέπουμε (αγαπητοί τοπικοί άρχοντες) είναι να ασχοληθείτε με τα απλά και καθημερινά προβλήματα της ζωής των πολιτών του δήμου, και όλα θα πάνε καλύτερα.

Για να μην παρεξηγηθώ κιόλας, ότι γκρινιάζω μόνο, νομίζω ότι είναι περιττό να πω και εγώ μπράβο για τα μεγάλα έργα που τρέχουν αυτήν την εποχή στον Δήμο μας.

ΥΓ1 για αυτούς που θα σχολιάσουν αρνητικά, προκαταβολικά τους ευχαριστώ που μου δίνουν το δικαίωμα να έχω άποψη και να την καταθέτω (συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα)
ΥΓ2 για αυτούς που απλά έχουν διαφορετική άποψη και νομίζουν ότι όλα καλώς καμωμένα είναι, σεβαστό μεν αλλά εγώ έχω άλλη άποψη, (φυσιολογικότατο, δεν μπορεί όλοι να έχουμε την ίδια άποψη).
ΥΓ3 για αυτούς που συμφωνούν, οκ , κάντε την αυτοκριτική σας, σε ένα και μισό χρόνο περίπου (δημοτικές εκλογές), πράξτε ανάλογα … που θα βάλετε το γνωστό +


Φιλικά
Ο Blogger

Διαβάστε περισσότερα...

13 Ιουλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΩΛΟΥ-ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2013

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΔΗΜΟΣ ΜΩΛΟΥ - ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

11.07.2013

● Ο Αθλητικός Σύλλογος «ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ» διοργανώνει μουσική βραδιά το βράδυ της Παρασκευής 12 Ιουλίου 2013 στην παραλία Μώλου.

● Ο Σύλλογος Γυναικών Σκάρφειας διοργανώνει μουσική βραδιά με ρεμπέτικη μουσική το βράδυ του Σαββάτου 13 Ιουλίου 2013 στην παραλία Σκάρφειας.

Διαβάστε περισσότερα...

10 Ιουλίου 2013

Καταγγελία για την ανακύκλωση

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Τελικά στο Δήμο Καμμένων Βούρλων ή όπως αλλοιώς λέγεται γίνεται ανακύκλωση;

Είδα απορρριμματοφορο του δήμου να αδειάζει πράσινους και μπλε κάους μαζί, απέναντι από ο κατάστημα του αντιδημάρχου καθαριότηας, Παπαναγιώτου (καλά λέω το όνομα του;).

Πήγα στο δήμο να ρωτήσω. Δεν γνώριζε κανένας υπάλληλος τίποτα. Πήγα στο γραφείο του δημάρχου και ρρώτησσα τη γραμματέα του. Ούτε αυτή ήξερε.

Με παρέπεμπαν όλοι στον αντιδήμαρχο καθαριότητας που απουσίαζε.
Μια ένοχη σιωπή γύρω από το θέμα. Μπορεί κάποιος υπεύθυνα να μας ενημερώσει;

Χαντζοπλάκης Γιώργος - φανατικος της ανακύκλωσης.
chantzos@sch.gr

Διαβάστε περισσότερα...

06 Ιουλίου 2013

4ήμερο συνέδριο του Πανεπιστημίου Αθηνών στα Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΤΟΜΕΑΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ & ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ

Το Εργαστήριο Λογοθεραπείας – Συμβουλευτικής του Τομέα Ειδικής Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη διοργάνωση των Επιμορφωτικών Συνεδρίων στα Καμένα Βούρλα και στο Καρπενήσι, συνεχίζει διοργανώνοντας:

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
«ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ (ΙΙ) »
Καμένα Βούρλα Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή 25/26/27/28 Ιουλίου 2013
ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Click εδώ για λεπτομέρειες και για να διαβάσετε ολόκληρη την ανακοίνωση

Διαβάστε περισσότερα...

04 Ιουλίου 2013

Μετά την ΕΡΤ, τί ?

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Κε αρχισυντάκτη


Μετά την ΕΡΤ, σειρά στις απολύσεις παίρνουν οι εργαζόμενοι σε ΕΒΟ, ΕΛΒΟ, ΠΥΡΚΑΛ, ΕΑΒ, όπως και οι συμβασιούχοι εκπαιδευτικοί. Προγραμματίζονται νέες περικοπές στην Υγεία, με πρόσχημα το έλλειμμα του ΕΟΠΥΥ.

Η οικονομική επιτροπή της ΚΕΔΕ αποφάσισε κατά πλειοψηφία, να δεχθεί την εισήγηση της κυβέρνησης για περικοπή της κρατικής χρηματοδότησης στους Δήμους (ΚΑΠ).

Σήμερα, καθίσταται αναγκαίο και υποχρεωτικό οι Δήμοι και οι Περιφερειακές Ενώσεις των Δήμων να διεκδικήσουν με γενικές συνελεύσεις, έκτακτη κρατική χρηματοδότηση. Για να λειτουργήσουν οι Δήμοι χρειάζονται 3,6 δις ενώ οι ΚΑΠ προβλέπουν μόνο 1,272 δις. Αν δε, αφαιρέσουμε το ποσό για τις μεταφερόμενες αρμοδιότητες, απομένουν μόλις 1,008 δις ευρώ.

Από τα παραπάνω αντιλαμβάνεται κανείς την φοροαφαίμαξη που πρόκειται να ακολουθήσει και ποιοι θα πληρώσουν τα σπασμένα. Αυτή είναι συνειδητή επιλογή της κυβέρνησης και της πλειοψηφίας της ΚΕΔΕ. Μόνο πολιτική αγωνιστικής διεκδίκησης κρατικής χρηματοδότησης μπορεί να έχει αποτελέσματα και όχι τα «κόλπα» που μηχανεύεται η πλειοψηφία της ΚΕΔΕ για να κρατήσει τα προσχήματα.

Πρέπει να δημιουργηθούν συνθήκες ανατροπής της παραπάνω πολιτικής.

Σε ότι αφορά τον τουρισμό, κατατέθηκε στις 28 Ιουνίου στη Βουλή, ένα ακόμη νομοσχέδιο στο πνεύμα της εξυπηρέτησης των μεγαλοεπιχειρηματιών και της υψηλή πελατεία τους.

Παραχωρούνται ως ΣΥΝΘΕΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ, ιαματικές πηγές και θεραπείες κέντρα αναζωογόνησης με τουριστικούς οικίσκους και εγκαταστάσεις. Όλα αυτά θα γίνουν με «απλοποίηση του ορίου δόμησης», καταπάτηση ουσιαστικά, χωρίς καμία προστασία του περιβάλλοντος, ενώ ταυτόχρονα, χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους στον τουρισμό συνθλίβονται από τον ανταγωνισμό. Στην προσπάθεια για ανώδυνη αποδοχή των παραπάνω, εντάσσεται και το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΡΜΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΙΧΗΡΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ .

Σε ότι αφορά το Δήμο μας, φαίνεται ότι η μετακίνηση μέρος του ΠΑΣΟΚ αλλά και διαφόρων άλλων προς τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ραγδαία. Είναι βέβαια δημαγωγική και η προσφυγή μελών του ΣΥΡΙΖΑ στο συμβούλιο Επικρατείας για τις ιαματικές πηγές. Γνωρίζουν ότι θα απορριφθεί εφόσον είναι σύννομη, άλλωστε αυτό έγινε και στην ΕΡΤ. Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να τελειώνει με αυτό το θέμα για πάντα, ενόψει πιθανής ανάδειξής του στην κυβέρνηση.

Μία άλλη πολιτική που να αναδεικνύει τα συμφέροντα των εργαζόμενων και των αυτοαπασχολούμενων πρέπει να πλειοψηφήσει στον Δήμο μας.

Γ.ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ



Διαβάστε περισσότερα...

03 Ιουλίου 2013

Άνοιξε η κατασκήνωση της Μητρόπολης (updated)

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Εφημερίδα Ημέρα

Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό καθώς και video από το site της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας

Διαβάστε περισσότερα...

02 Ιουλίου 2013

Η φωτογραφία της ημέρας 2/7/2013

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Εφημερίδα Ημέρα

Διαβάστε περισσότερα...

Προσοχή, ασυνείδητοι βάζουν φόλες

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ-ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ ΖΩΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΖΩΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ-

ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΡΙΧΝΕΙ ΦΟΛΕΣ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ. ΣΗΜΕΡΑ 30-6-2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 6 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΦΟΛΑ ΜΙΑ ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΚΑΝΙΣ ΜΑΛΤΕΖ.

ΟΠΟΙΟΣ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΦΟΛΕΣ Η ΤΑΙΣΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΝ ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΑΜΟΙΒΗ 100 EΥΡΟ.

ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Η ΑΜΟΙΒΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ. ΤΗΛ.6988212167

Διαβάστε περισσότερα...